ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία δεκαετία στον Παναθηναϊκό – Από πότε έχει να βρεθεί αντίπαλος του παίκτης της Ομόνοιας

Μία δεκαετία στον Παναθηναϊκό – Από πότε έχει να βρεθεί αντίπαλος του παίκτης της Ομόνοιας

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια ο 37χρονος πλέον Λουκάς Βύντρα αγωνίζεται εναντίον του Παναθηναϊκού, στον οποίο έμεινε δέκα χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2003 έως το καλοκαίρι του 2013.

Από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού ο Λουκάς Βύντρα, αγωνίζεται σήμερα εναντίον του Παναθηναϊκού (με τη φανέλα της Ομόνοιας) για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια!

Ουδέποτε στην πενταετία του εκτός Παναθηναϊκού (με Λεβάντε, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ομόνοια) είχε τεθεί αντιμέτωπος του Τριφυλλιού ο Βύντρα. Ούτε στο προπέρσινο φιλικό των δύο ομαδων (31/8/2016), όταν η κυπριακή ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0. Σήμερα στη Λευκωσία παίζει εναντίον της ομάδας με την οποία έγραψε 321 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας μάλιστα ο ένας εκ των τριών (μαζί με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Αλέξανδρο Τζόρβα) που κατέκτησε και τα δυο νταμπλ (2004,2010) της τελευταίας “πράσινης” 15ετίας. Ως άγουρος (και αναπληρωματικός) το 2004, ως βασικός το 2010.

Η τελευταία φορά που είχε παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού ήταν στο Παναθηναϊκός – Πανηλειακός 6-3 (με χατ τρικ του Άγγελου Μπασινά!) στις 21 Δεκεμβρίου 2003, λίγες ημέρες προτού αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top