ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συναγερμός και τώρα ΤΡΕΧΟΥΝ Γκόμεθ και Ολίβα! Το… θετικό και η ΑΜΕΣΗ λύση για αντι-Ματ

Συναγερμός και τώρα ΤΡΕΧΟΥΝ Γκόμεθ και Ολίβα! Το… θετικό και η ΑΜΕΣΗ λύση για αντι-Ματ

Τελικά ο τραυματισμός του Ματ Ντάρμπισαιαρ ήταν πολύ πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί και ο Άγγλος επιθετικός θα χάσει τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ένα τεράστιο πλήγμα για την Ομόνοια καθώς ο Άγγλος είναι η αρχή, η μέση και το τέλος στην επιθετική λειτουργία των πρασίνων εδώ και δύο χρόνια.

Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα θα πρέπει να βρουν άμεσα τις λύσεις καθώς από τα φιλικά φάνηκε ότι οι πράσινοι χρειάζονται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι. Ε, με την δεδομένη απουσία του Ματ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια η κατάσταση δυσκολεύει πολύ.

Υπάρχει η λύση του Κοσταρικανού επιθετικού, Νταβίντ Ραμίρεζ, ο οποίος προέρχεται από μια καλή χρονιά όμως μέχρι στιγμής δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στα φιλικά. Οπότε στα επόμενα όλο το βάρος θα πέσει σε αυτόν ενώ ίσως και ο Γκρίνιτζ να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Εκτός και εάν ο Άνχελ Γκόμεθ αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα του και με άλλο φορ… Άλλωστε έχει ακόμη μια θέση ξένου να καλύψει. 

A.X.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top