ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το… «γκάζι» πατημένο για να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης!

Με το… «γκάζι» πατημένο για να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης!

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο ΓΣΠ το βράδυ της Τετάρτης (08/08) και είναι πλέον ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ για την πρώτη αναμέτρηση του Γ΄ προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Ντιναμό Μπρεστ (09/08, 20:00).

Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού θεωρητικά έχουν προβάδισμα για τη νίκη, αφού αγωνίζονται στην έδρα τους (τυπικά βέβαια, αφού το ΓΣΠ δεν είναι η φυσική τους έδρα) απέναντι σε έναν αντίπαλο που… δεν προκαλεί και δέος, όμως απέκλεισε τον Ατρόμητο στην προηγούμενη φάση και πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υπεροψίας από όλο το «οικοδόμημα» του Απόλλωνα.

Στόχος της Λεμεσιανής ομάδας είναι φυσικά η νίκη με μηδέν παθητικό, η οποία θα της δώσει σημαντικό ή ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης (αν είναι με δύο ή περισσότερα γκολ) ενόψει του επαναληπτικού της 16ης Αυγούστου στη Λευκορωσία.

Ακόμα όμως κι αν οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν, ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να τα… «βάψει μαύρα», αφού και η νίκη με… «μισό» γκολ διαφορά, είναι καλοδεχούμενη.

Από εκεί και πέρα, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει κάνει… «φύλλο και φτερό» την Μπρεστ, μελετώντας τα πάντα για τον τρόπο παιχνιδιού της και εντοπίζοντας τα ατού και τις αδυναμίες της και έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του, τα οποία ενδεχομένως να «κρύβουν» και κάποια έκπληξη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς όπου ακολούθησε την… πεπατημένη.

Ουσιαστικά, αν δεν πάρει κάποιο «ρίσκο», θα λέγαμε ότι «παίζονται» δύο θέσεις, αφού τις υπόλοιπες εννιά φαίνεται να τις έχουν «κλειδώσει» οι Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Κυριάκου, Σαρδινέρο και Παπουλής.

Οι δύο κενές θέσεις διεκδικούνται από τους Φακούντο Περέιρα, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα και Ζελάγια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top