ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Νέες αποφυλακίσεις με προεδρική χάρη – Ανάμεσά τους 17 Κύπριοι

ΚΥΠΡΟΣ: Νέες αποφυλακίσεις με προεδρική χάρη – Ανάμεσά τους 17 Κύπριοι

Ενόψει Δεκαπενταύγουστου, οι πόρτες των Κεντρικών Φυλακών ανοίγουν για ακόμη 28 κρατούμενους, οι οποίοι απολύονται με προεδρική χάρη.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο κατάλογος που υποβλήθηκε από τις φυλακές και ενέκρινε ο Γενικός Εισαγγελέας εμπεριέχει τα ονόματα 28 κρατούμενων, από τους οποίους οι 17 είναι Κύπριοι και οι 11 αλλοδαποί.

Σημειώνεται ότι οι αποφυλακίσεις πραγματοποιούνται την Παρασκευή 10 Αυγούστου και όσοι πρόκειται να απολυθούν με προεδρική χάρη, θα πρέπει να έχουν εκτίσει κατά το ήμισυ την ποινή τους.

Αποκλείονται ενώ όσοι έχουν καταδικαστεί για φόνο ή απόπειρα φόνου ή ανθρωποκτονία, εμπορία ναρκωτικών και για σεξουαλικής φύσης αδικήματα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, αποφυλακίστηκαν κι άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο μακροβιότερος ισοβίτης της Κύπρου, Παναγιώτης Καυκαρής και ο άλλοτε Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top