ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ: Αποφυλακίζεται ο Παναγιώτης Καυκαρής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ: Αποφυλακίζεται ο Παναγιώτης Καυκαρής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εγκρίθηκε το αίτημα του μακροβιότερου ισοβίτη των Κεντρικών Φυλακών για αποφυλάκιση.

Ο Παναγιώτης Καυκαρής βρέθηκε την Παρασκευή (3/8) ενώπιον του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως των Κεντρικών Φυλακών το οποίο ενέκρινε το αίτημά του.

Μετά από 30 χρόνια εγκλεισμού, ο Παναγιώτης Καυκαρής, ο οποίος υπέβαλε την πρώτη του αίτηση το 2012, θα βγει από τις Κεντρικές Φυλακές.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφο της ιστοσελίδας μας, τον Ιούλιο του 2016, σε εκδήλωση των φυλακών ο Παναγιώτης Καυκαρής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μακάρι να γυρνούσα  τον χρόνο πίσω και δεν θα έκανα το έγκλημα αυτό».

Συμπλήρωσε παράλληλα πως μέσα στην φυλακή ωριμάστε, άλλαξε και πλέον ασχολείται με την αγιογραφία.

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Καυκαρής  εκτίει  ποινή φυλάκισης  σε τρις ισόβια, για  το έγκλημα που διέπραξε τον Μάρτιο του 1989 και έκτοτε βρίσκεται έγκλειστος στις Κεντρικές Φυλακές.

Στόχος του Καυκαρή ήταν ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Πανίκος Μιχαήλ, 45 ετών, το αυτοκίνητο του οποίου παγιδεύτηκε με εκρηκτικά. Έτσι, ξεκινώντας ο Μιχαήλ το πρωί από το σπίτι του για να μεταφέρει τους δύο γιους του -13 και 11 ετών- στο σχολείο, το όχημα εξερράγη και ο επιχειρηματίας μαζί με τα δύο του παιδιά σκοτώθηκαν, ενώ είχαν γλιτώσει η σύζυγος του Μιχαήλ και ο 2χρονος γιος τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top