ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχυσε στον πρόεδρο της Κυπριακής ομάδας κρασί – Η ατάκα που έσκασαν στα γέλια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έχυσε στον πρόεδρο της Κυπριακής ομάδας κρασί – Η ατάκα που έσκασαν στα γέλια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου της οικοδέσποινας του 2ου ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, Ολύμπιας Λουμπλιάνας, έγινε ένα… παράξενο σκηνικό.

Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής δώρων και χειραψιών των παρευρισκομένων ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Κύπρου, Barcelona FA Women, είδει τον αξιωματούχο της Σλόβαν Μπρατισλάβας να τον… λούνει με κρασί.

Σίγουρα, μία κίνηση που δεν περίμενε ο πρόεδρος της Κυπριακής ομάδας, αλλά όλοι την πήραν με αστείο και φυσικά και ο Λάκης Γενεθλίου ο οποίος του ανέφερε «Εντάξει μην θυμώνεις, την επόμενη φορά να φέρουμε ισοπαλία» και έσκασαν τότε όλοι στα γέλια.

Σημειώνουμε ότι στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών η Barcelona FA είχε κερδίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-0, σε παιχνίδι που έγινε την περασμένη Τρίτη, ενώ το βράδυ η Κυπριακή ομάδα κοντράρεται με την οικοδέσποινα, Ολύμπια Λουμπλιάνας.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top