Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

«Το κυριότερο που ζητήσαμε στις συσκέψεις ασφαλείας είναι την αύξηση των σημείων ελέγχου για να επιταχύνεται η είσοδος. Ακόμα και τώρα ζητούμε από την αστυνομία να επιταχύνει τον έλεγχο αφού στο γήπεδο δεν περιμένουμε τρομοκράτες αλλά φιλάθλους».
Το κυριότερο που ζητήσαμε στις συσκέψεις ασφαλείας είναι την αύξηση των σημείων ελέγχου για να επιταχύνεται η είσοδος. Ακόμα και τώρα ζητούμε από την αστυνομία να επιταχύνει τον έλεγχο αφού στο γήπεδο δεν περιμένουμε τρομοκράτες αλλά φιλάθλους.
— Nektarios Petevinos (@npetevinos) 16 Αυγούστου 2018
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




