ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ Παντελή με… νόημα για την ΚΑΡΤΑ – Aνοιχτό παράθυρο και για ΕΞΤΡΑ μεταγραφή

ΑΤΑΚΑ Παντελή με… νόημα για την ΚΑΡΤΑ – Aνοιχτό παράθυρο και για ΕΞΤΡΑ μεταγραφή

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 για την κάρτα φιλάθλου αλλά και τις μεταγραφές της Κυρίας.

Ο Ανδρέας Παντελή επισήμανε πως ο τρόπος που εφαρμόζεται η κάρτα δεν είναι ο καλύτερος δυνατός και επηρεάζει τις μεγάλες ομάδες υποστηρίζοντας την αναβολή του μέτρου για κάποιο χρονικό διάστημα ενώ για τις μεταγραφές επισήμανε πως θα γίνει κίνηση για αριστερό μπακ και ίσως για ακόμη ένα παίκτη για τον κατάλογο Β’.

Δείτε τι είπε:

Για την κάρτα φιλάθλου:
«Είπαμε πάρα πολλές φορές, ότι είναι ένα μέτρο που προσπαθεί να εφαρμοστεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα διορθώσει τα πάντα. Ζητήσαμε να δούμε διάφορες λύσεις, υπάρχουν πάρα πολλές σκέψεις και απόψεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί. Στο τέλος της ημέρας θα πληγούν τα μεγάλα σωματεία. Από τη στιγμή που υπάρχουν ανακοινώσεις για αποχή, θα υπάρξουν συνέπειες».

Για το ότι ζητήθηκε αναβολή του μέτρου:
«Δεν θα ήταν καταστροφικό αν υπήρχε αναβολή αυτό το διάστημα, κάτι που υποστήριξαν και οι άλλες ομάδες. Ζητήσαμε αναβολή για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με τους οπαδούς μας και να τους πείσουμε να πάρουν την κάρτα φιλάθλου».

Για την ενίσχυση:
«Ψάχνουμε ένα αριστερό μπακ, έχουμε συζητήσει με 2-3 ποδοσφαιριστές, εντός των ημερών θα έχουμε καταλήξει. Αν υπάρξει κάποιος ποδοσφαιριστής που μπορεί να μπει στον κατάλογο Β΄ και να ενισχύσει το ρόστερ μας, θα το κοιτάξουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top