LIKE ONLINE

Η Google διέγραψε κανάλια και λογαριασμούς που συνδέονταν με "επιχείρηση επηρεασμού" εκ μέρους του Ιράν

Η Google διέγραψε κανάλια και λογαριασμούς που συνδέονταν με "επιχείρηση επηρεασμού" εκ μέρους του Ιράν

Η εταιρεία Google ανακοίνωσε σήμερα ότι διέγραψε πολλά κανάλια στο YouTube καθώς και λογαριασμούς που συνδέονται με το Ιράν και μια επιχείρηση παραπληροφόρησης εκ μέρους της Τεχεράνης.

Παρόμοια μέτρα έχουν λάβει τις τελευταίες ημέρες σε βάρος του Ιράν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.

"Εντοπίσαμε και κλείσαμε ορισμένους λογαριασμούς που συνδέονται με τον οργανισμό IRIB (σ.σ. "Ραδιοτηλεόραση της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν") και απέκρυπταν τους δεσμούς τους στην προσπάθειά τους αυτή", που ανάγεται στον Ιανουάριο του 2017, εξήγησε ο Κεντ Γουόκερ, ο αντιπρόεδρος της Google, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με τον Γουόκερ, όσοι εμπλέκονται "σε αυτού του είδους την επιχείρηση επηρεασμού" παραβιάζουν την πολιτική της εταιρείας και για τον λόγο αυτό "αποσύραμε το περιεχόμενο από τις υπηρεσίες μας και κλείσαμε τους λογαριασμούς".

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, η Google έκλεισε 39 κανάλια στη θυγατρική της, το YouTube, τα οποία σχετίζονται με την επιχείρηση επηρεασμού των ιρανικών κρατικών μέσων ενημέρωσης. Έκλεισε επίσης 6 μπλογκ και 13 λογαριασμούς στο Google+.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top