ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμονή και αγωνία για τα… αποκαλυπτήρια της νέας Ομόνοιας, παίζονται τρεις θέσεις

Αναμονή και αγωνία για τα… αποκαλυπτήρια της νέας Ομόνοιας, παίζονται τρεις θέσεις

Μετά από δύο ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ χρονιές, ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει πως και πως τα… επίσημα αποκαλυπτήρια της ομάδας της περιόδου 2018-2019, η οποία «χτίστηκε» πάνω σε στέρεες βάσεις με διοικητική σταθερότητα, αλλά και νέο προπονητή και Τεχνικό Διευθυντή.

Έγινε και… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και με βάση την παρουσία της ομάδας στα φιλικά, φαίνεται πως ενισχύθηκε σημαντικά σε σχέση με πέρσι, αφού έχουν έρθει ποιοτικοί παίκτες που αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο την Ομόνοια, αρκεί να προσαρμοστούν πλήρως στα κυπριακά δεδομένα και να «δέσουν» με το υπόλοιπο σύνολο.

Η θεωρία από την πράξη βέβαια απέχει αρκετά και επειδή όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» περιμένουν από την ομάδα τους ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως κάτι άλλαξε φέτος προς το καλύτερο, εντός αγωνιστικού χώρου.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας (25/08, 20:00) κόντρα στην Αλκή, είναι μία καλή ευκαιρία για την Ομόνοια, για να στείλει ενθαρρυντικά μηνύματα στον κόσμο της, χωρίς σε καμία περίπτωση να υποτιμούμε την «Αθάνατη».

Η ομάδα της Λευκωσίας όμως αγωνίζεται στην έδρα της, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, είναι το φαβορί για τη νίκη, έχει και εξαιρετική παράδοση και είναι από τα ματς στα οποία κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, συνιστά παταγώδη αποτυχία. Και στο «τριφύλλι», ούτε που θέλουν να σκέφτονται πως θα ξεκινήσουν με το… αριστερό στη νέα εποχή.

Άπαντες λοιπόν στο «Ηλίας Πούλλος» δηλώνουν πανέτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας, με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα να έχει «διαβάσει» τον αντίπαλο, προτού καταστρώσει τα πλάνα του.

Υπάρχουν βέβαια κάποια ερωτηματικά για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει, όμως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Μεχίας, Τζαΐλσον, Λόπεζ, Γκαφούρ, Σοάρες, Χριστοφή, Μόντες και Ντάρμπισαϊρ.

Παίζονται ουσιαστικά τρεις θέσεις, μία στο κέντρο της άμυνας μεταξύ Πρέτσε και Κούσουλου, μία στη μεσαία γραμμή την οποία διεκδικούν οι Ενρίκεζ και Γκόμεθ και μία θέση μεσοεπιθετικά, μεταξύ Ραμίρες και Ζίβετς…

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ολίβα:

Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Τζαΐλσον Αραούχο, Κριστιάν Μανρίκε, Ίσμα Λόπεζ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρέτσε, Μίκαελ Γκαφούρ, Άλεξ Σοάρες, Χόρχε Ενρίκεζ, Τζόρντι Γκόμεθ, Σάσα Ζίβετς, Δημήτρης Χριστοφή, Τζαρσίνιο Αντόνια, Χουανάν Εντρένα, Κρίστιαν Μόντες, Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top