ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Σπαλιάρας αποθέωσε τον DJ… Τζιμπρίλ Σισέ! – ΒΙΝΤΕΟ

O Σπαλιάρας αποθέωσε τον DJ… Τζιμπρίλ Σισέ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε σε παραλιακό μαγαζί στο Λιτόχωρο Πιερίας το απόγευμα της Κυριακής (26/8) και ο «Survivor» Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε εκεί, φωνάζοντας ρυθμικά «οε, οε, οε… Τζιμπρίλ Σισέ»!

Ο Γάλλος πρώην φορ του Παναθηναϊκού βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, για να παίξει μουσική, με την οποία έχει πάθος, αφού κάνει τον DJ σε μαγαζιά εδώ και χρόνια.

Σειρά είχε η Ελλάδα και το Λιτόχωρο Πιερίας, όπου την Κυριακή ο Σισέ έπαιξε μπροστά σε πολύ κόσμο σε γνωστό παραλιακό μαγαζί.

Παρών στο μαγαζί ήταν και ο Γιάννης Σπαλιάρας, που αποθέωσε τον αγαπημένο Τζιμπρίλ των οπαδών του «τριφυλλιού» και φώναζε ρυθμικά το όνομα του, μαζί με άλλους «πράσινους» φιλάθλους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top