ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρή ΖΗΜΙΑ από την κάρτα…

Σοβαρή ΖΗΜΙΑ από την κάρτα…

Πληρώνει ακριβό τίμημα ο Απόλλωνας από την επιμονή της ηγεσίας του ΚΟΑ, να ισχύσει κανονικά το μέτρο της κάρτας φιλάθλου στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βασιλεία στο ΓΣΠ. 

Κατ’ αρχήν θα επηρεαστεί καθοριστικά η προσέλευση, αφού πέραν των οργανωμένων που για λόγους αρχής δεν θα πηγαίνουν πλέον στα γήπεδα, είναι κι άλλοι υποστηρικτές της ομάδας που διαφωνούν με την κάρτα. 

Επικοινωνιακά υπέστη «ζημιά” και η διοίκηση, αφού η χθεσινή ανακοίνωση δεν… αντιμετωπίστηκε θετικά από αρκετούς υποστηρικτές της ομάδας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).  

Το πρόβλημα για τους κυανόλευκους, είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα. Με το νέο νόμο της Κυβέρνησης, δύσκολα θα δούμε ξανά τη Δυτική του Τσιρείου να ξεχειλίζει… 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top