ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κρίση επηρέασε τον Τύπο στην τ/κ πλευρά

Η κρίση επηρέασε τον Τύπο στην τ/κ πλευρά

Τελευταία έντυπη έκδοση σήμερα για την «Ντεμοκράτ Μπακίς» (Δημοκρατική ματιά), την εφημερίδα του τ/κ Δημοκρατικού κόμματος που αύριο θα υπάρχει μόνο διαδικτυακά.

 
Σε άρθρο του σήμερα στην εφημερίδα, ο πρόεδρος του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς έγραψε ότι η απόφαση λήφθηκε σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής και το γεγονός ότι οι ειδήσεις και οι πληροφορίες διαδίδονται μέσω του διαδικτύου πλέον πάρα πολύ γρήγορα.
 
Η οικονομική κρίση στα κατεχόμενα έχει επηρεάσει πάντως την κυκλοφορία των τ/κ εφημερίδων. Σύμφωνα με την Νατζιάκ, οι 20 τ/κ εφημερίδες που υπάρχουν στα κατεχόμενα έπεσαν από τις 15.000 στις 5.000 φύλα την ημέρα, ενώ ταυτόχρονα οι παραδοσιακές έντυπες εφημερίδες έχουν να συναγωνιστούν δεκάδες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και ειδήσεις που δημοσιεύονται σε διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Πολλές εφημερίδες, σημειώνεται στο άρθρο, συζητούν το ενδεχόμενο να σταματήσουν την έντυπη έκδοση και να συνεχίσουν μόνο διαδικτυακά.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top