Η κρίση επηρέασε τον Τύπο στην τ/κ πλευρά

Η κρίση επηρέασε τον Τύπο στην τ/κ πλευρά

Τελευταία έντυπη έκδοση σήμερα για την «Ντεμοκράτ Μπακίς» (Δημοκρατική ματιά), την εφημερίδα του τ/κ Δημοκρατικού κόμματος που αύριο θα υπάρχει μόνο διαδικτυακά.

 
Σε άρθρο του σήμερα στην εφημερίδα, ο πρόεδρος του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς έγραψε ότι η απόφαση λήφθηκε σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής και το γεγονός ότι οι ειδήσεις και οι πληροφορίες διαδίδονται μέσω του διαδικτύου πλέον πάρα πολύ γρήγορα.
 
Η οικονομική κρίση στα κατεχόμενα έχει επηρεάσει πάντως την κυκλοφορία των τ/κ εφημερίδων. Σύμφωνα με την Νατζιάκ, οι 20 τ/κ εφημερίδες που υπάρχουν στα κατεχόμενα έπεσαν από τις 15.000 στις 5.000 φύλα την ημέρα, ενώ ταυτόχρονα οι παραδοσιακές έντυπες εφημερίδες έχουν να συναγωνιστούν δεκάδες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και ειδήσεις που δημοσιεύονται σε διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Πολλές εφημερίδες, σημειώνεται στο άρθρο, συζητούν το ενδεχόμενο να σταματήσουν την έντυπη έκδοση και να συνεχίσουν μόνο διαδικτυακά.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE