ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ με Ομποαμπόνα και ΚΥΠΡΙΑΚΗ ομάδα – «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» με τον ατζέντη και τον παίκτη!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ με Ομποαμπόνα και ΚΥΠΡΙΑΚΗ ομάδα – «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» με τον ατζέντη και τον παίκτη!

Δημοσίευμα στη Νιγηρία στέλνει σε κυπριακή ομάδα τον Νιγηριανό διεθνή αμυντικό, Γκόντφρι Ομποαμπόνα, όμως ο ίδιος δηλώνει ότι δεν ξέρει τίποτα!.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της www.today.ng, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο κυπριακής ομάδας και ο ατζέντης που χειρίζεται την μεταγραφή υποστηρίζει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με κυπριακή ομάδα. Στο δημοσίευμα δεν γίνεται γνωστό το όνομα της ομάδας που τον θέλει στην Κύπρο όμως ο ατζέντης του δηλώνει πως το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι δεν ξέρει τίποτα!

Ο 27χρονος Ομποαμπόνα μετράει 31 συμμετοχές με την Εθνική Νιγηρίας (τελευταία συμμετοχή το 2015 και μια συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία) ενώ έφτιαξε το όνομα του στην Τουρκία και την Ρίζεσπορ, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια (2013-2017).

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Αχλί ενώ το καλοκαίρι δοκιμάστηκε σε ομάδα της Γαλλίας όμως δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Ο Νιγηριανός αμυντικός δήλωσε: ‘‘Δεν μου είπε κανείς τίποτα για μεταγραφή στην Κύπρο. Εγώ είμαι στο Λάγος και η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει με κανένα για μεταγραφή στην Κύπρο».

Εδώ το δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 χθες το απόγευμα στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top