ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα λόγια του Καντονά «μαχαιριά» στην καρδιά του Μουρίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα λόγια του Καντονά «μαχαιριά» στην καρδιά του Μουρίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει, δεν προσφέρει το θέαμα που προσδοκά ο κόσμος της, συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο από τότε που έφυγε από τον πάγκο της ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και όλα δείχνουν πως η άκρη του αγωνιστικού τούνελ όπου βρίσκεται το φως, απέχει μακριά.

Τι φταίει; Σύμφωνα με τον Ερίκ Καντονά, που δεν είχε ποτέ πρόβλημα να μιλήσει έξω από τα δόντια και να «ενοχλήσει» κόσμο με τις αποψεις και τα πιστεύω του, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν συνιστά λύση αλλά μέρος του προβλήματος και η μοναδική λύση για να βρει την υγειά της η αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται στην πόλη αλλά κοουτσάρει την… συμπολίτισσα!

Ναι, ο «Βασιλιάς Ερίκ» δεν δίστασε να στάξει μέλι για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και το έργο του, για να θυμίσει φυσικά σε όλους το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του τονίζοντας πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα από τον Καταλανό στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

«Κάποια στιγμή θα έρθουν και οι νίκες για την Γιουνάιτεντ, είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα συμβεί αυτό. Όμως ο τρόπος που παίζει δεν είναι καθόλου καλός. Είναι λάθος. Καμία διασκέδαση, καμία δημιουργικότητα.

Μου αρέσει ο Μουρίνιο. Έχει καλή προσωπικότητα, όχι όμως για την Γιουνάιτεντ. Θα έπρεπε να έχουν προπονητή τον Γκουαρδιόλα. Θα έπρεπε να είναι εκεί αλλά κάνει μαγικά με άλλο σύλλογο, που δεν μπορώ να πω το όνομά του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καντονά σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Daily Mail», και συνέχισε σε ανάλογο ύφος:

«Εντάξει, να το πω το όνομα. Αναφέρομαι στην Μάντσεστερ Σίτι. Εντάξει, αστειεύομαι αλλά η αλήθεια είναι πως η Σίτι παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Νομίζω πως ο Γκουαρδιόλα έπρεπε να είναι στην Γιουνάιτεντ. Είναι το πνευματικό παιδί του Γιόχαν Κρόιφ.

Έπαιξε υπό τις οδηγίες του Κρόιφ στην Μπαρτσελόνα και έμαθε τα πάντα από εκείνον. Είναι το μοναδικό άτομο που θα έπρεπε να βρίσκεται στην Γιουνάιτεντ. Όχι το μοναδικό, υπάρχω και εγώ!

Θα ήθελα να είμαι προπονητής. Εάν με καλούσαν, θα πήγαινα. Ξέρουν που να με βρουν. Με μένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα άρχιζε να παίζει δημιιουργικό ποδόφαιρο και πάλι. Θα ήταν ωράιο για τον κόσμο, όπως συνέβαινε και με τον Άλεξ Φέργκιουσον.

Επέτρεπε στους παίκτες να είναι δημιουργικοί, όλοι νιώθαμε ξεχωριστοί με αυτόν, Ήταν καλός άνδρας, καλός ηγέτης».

 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top