Υπ. Οικονομικών: Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία

Υπ. Οικονομικών: Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία

Κύπρος και Κιργισία ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη Συμφωνίας για την Εξάλειψη της Διπλής Φορολογίας αναφορικά με φόρους στο εισόδημα και την Παρεμπόδιση της Φοροδιαφυγής και Φοροαποφυγή, ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Η Συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί σε κατοπινό στάδιο.

Με βάση τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ, με την υπογραφή της, η Συμφωνία θα αντικαστήσει τη Συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, η οποία βρισκόταν σε ισχύ από το 1983.

Σημειώνεται ότι η Κυπριακή Δημοκρατία διαθέτει σε ισχύ συμφωνίες αποφυγής διπλής φορολογίας με άλλα 68 κράτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE