ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Στις αίθουσες 6.309 οι μαθητές του Δημοτικού – 1.100 τα πρωτάκια

ΠΑΦΟΣ: Στις αίθουσες 6.309 οι μαθητές του Δημοτικού – 1.100 τα πρωτάκια

Ομαλά ξεκίνησαν την λειτουργία τους την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία της πόλης και επαρχίας Πάφου σύμφωνα με τον Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Γενεθλή Γενεθλίου .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Γενεθλίου ανέφερε πως όλα βαίνουν καλώς και εκτίμησε πως αυτή η εικόνα θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, αφού – όπως εξήγησε- είναι ήδη στελεχωμένα τα σχολεία και κάποιες μικρές λεπτομέρειες αναμένεται να αντιμετωπιστούν τις επόμενες μέρες σε συνεργασία με την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Σε σχέση με τον αριθμό των  σχολείων και των μαθητών που φοιτούν στα Δημοτικά σχολεία της Πάφου, ο Α’ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Πάφου  ανέφερε πως  στην Επαρχία Πάφου λειτουργούν 42 Δημοτικά σχολεία εκ των οποίων τα 14 είναι σχολεία της πόλεως της Πάφου και τα υπόλοιπα της υπαίθρου.

Ο συνολικός αριθμός των μαθητών της Δημοτικής εκπαίδευσης στην Επαρχία Πάφου ανέρχεται στους 6.309 μαθητές και ο συνολικός αριθμός τμημάτων ανέρχεται στα 329.

Ο κ. Γενεθλίου ανέφερε πως από τους 6.309 μαθητές οι 1.100 φοιτούν στην Α’ Τάξη του Δημοτικού.

Τα σχολεία είπε είναι στελεχωμένα και έχουν λειτουργήσει από την πρώτη ημέρα χωρίς – όπως είπε- να υπάρχει ένδειξη για οποιοδήποτε πρόβλημα από οποιοδήποτε σχολείο.

Ευχήθηκε τέλος σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές αλλά και τους γονείς, καλή σχολική χρονιά η οποία να είναι δημιουργική και παραγωγική αλλά και το καλύτερο για τα σχολεία της Πάφου αλλά και για της υπόλοιπης Κύπρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top