BUSINESS NEWS

Σπούδασε Marketing

Σπούδασε Marketing

O Marketer είναι ικανός να αναλύσει, να αντιληφθεί και να επικοινωνήσει το εμπορικό και διαφημιστικό πρόβλημα, έχοντας αποκτήσει γνώσεις marketing και έρευνας αγοράς. Συμβάλει στον σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας του διαφημιζόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας, έχοντας τις απαιτούμενες γνώσεις συμπεριφοράς καταναλωτή, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην δημιουργία και υλοποίηση των κατάλληλων διαφημιστικών μηνυμάτων και στην επιλογή και χρήση των κατάλληλων διαφημιστικών μέσων και εργαλείων.

 


Οι απόφοιτοι του προγράμματος, μπορούν να σταδιοδρομήσουν σε επιχειρήσεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, σε διαφημιστικές εταιρίες και ΜΜΕ, σε εταιρίες παραγωγής, σε τράπεζες και οργανισμούς. Με τις γνώσεις που αποκτά ο απόφοιτος, μπορεί να εργαστεί στο δημιουργικό τμήμα ή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών διαφημιστικών εταιριών, να γίνει στέλεχος σε μια εταιρία δημοσίων σχέσεων, αλλά και να εργαστεί σε studios και εταιρίες τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής.

O καθηγητής του American College Δρ Ανδρέας Πετάσης επισημαίνει πως «Η αγορά έχει ανέκαθεν ζήτηση από ικανούς Marketer, οι οποίοι να συνδυάζουν στρατηγική με εφαρμογή. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως οι ανάγκες της αγοράς διαρκώς εξελίσσονται και οι απόφοιτοι πρέπει να αποκτούν κριτική σκέψη και να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις του κλάδου»

 


Τι μαθαίνεις στο American College
• Μαθαίνεις τις σύγχρονες πρακτικές του Marketing σε Κυπριακό και Διεθνές επίπεδο.
• Μελετάς την αγορά και τον ανταγωνισμό, μαθαίνεις να προτείνεις, να σχεδιάζεις και να υλοποιείς ενέργειες προώθησης.
• Εξοικειώνεσαι με την επιστήμη σου μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και επισκέψεις σε μεγάλες εταιρίες, από την πρώτη ημέρα των σπουδών σου.
• Συνεργάζεσαι με καταξιωμένα διευθυντικά στελέχη και έμπειρους επαγγελματίες, για να μάθεις να αντιμετωπίζεις καταστάσεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Γιατί να σπουδάσεις στο American College
• Εκπαιδευτικό προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία.
• Σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας (Χρήση Η/Υ, Internet, Role-playing).
• Σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Λευκωσίας
• Δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης
• Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών
• Δυνατότητα Φοιτητικής Χορηγίας έως 3420€

Το American College προσφέρει αξιολογημένο πρόγραμμα σπουδών στο Marketing με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ac.ac.cy ή τηλεφωνήστε στο 22661122.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top