ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή 33χρονη μητέρα- Γνώρισε τον φονιά της σε μπαρ- Την στραγγάλισε κατά την ερωτική επαφή

Νεκρή 33χρονη μητέρα- Γνώρισε τον φονιά της σε μπαρ- Την στραγγάλισε κατά την ερωτική επαφή

Τραγική ήταν η κατάληξη της γνωριμίας μιας , μητέρας δύο παιδιών, με ένα άγνωστο άντρα σε μπαράκι στο Birmingham. Η  33χρονη Charlotte Teeling έφυγε από το χώρο που διασκέδαζε  με τον 41χρονο Richard Bailey και λίγες ώρες αργότερα έχασε τη ζωή της.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» το περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου όταν ο 41χρονος έπεισε την 33χρονη να περάσουν μια νύχτα πάθους, όμως τα πράγματα στράβωσαν σύμφωνα με την κατάθεση του, κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Όπως υποστηρίζει ο Βailey, η 33χρονη του ζήτησε να την πιάσει σφικτά από το λαιμό με αποτέλεσμα η μητέρα δύο παιδιών να χάσει τη ζωή της. Όταν ακούστηκε αυτό ενώπιον δικαστηρίου, ο Δικαστής χαρακτήρισε άστοχη την εξήγησή τους και είπε στον 41χρονο ότι αυτό δεν ήταν ερωτικό παιχνίδι αλλά δολοφονία.

Σημειώνεται ότι το πτώμα της Teeling βρέθηκε γυμνό, 4 μέρες μετά από την εξαφάνιση της, στο σπίτι του φονιά της, με τον ίδιο να είναι εξαφανισμένος, αφού κρυβόταν στο σπίτι μιας πρώην του, όταν έμαθε ότι τον ψάχνει η Αστυνομία.

Μάλιστα, αφού άφησε την νεκρή στο κρεβάτι του, σκόρπισε γύρω της πορνογραφικό υλικό, ενώ χρησιμοποίησε και την πιστωτικής της κάρτα ώστε να αγοράσει φαγητό.

Ο 41χρονος βρέθηκε ένοχος από το Δικαστήριο τη Δευτέρα 10/9 ενώ την Τετάρτης 12/9 θα του ανακοινωθεί η ποινή του με τον Δικαστή να αναφέρει: «Δεν άξιζε στην Charlotte τέτοιος θάνατος, πρόθεση του ήταν να προκαλέσει πολύ σοβαρή ζημιά στο θύμα και για αυτό κρίνεται ενοχος»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top