ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: «Ηχηρό» ΟΧΙ της Κυβέρνησης στις προτάσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: «Ηχηρό» ΟΧΙ της Κυβέρνησης στις προτάσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Χωρίς «άσπρο καπνό» έληξε η συνεδρία της διυπουργικής επιτροπής για την παιδεία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Κυβέρνηση απορρίπτει τις προτάσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Αβέβαιο το μέλλον στη παιδεία , καθώς πλέον τα περιθώρια για συμφωνία στενεύουν με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις να προτίθενται να υλοποιήσουν τα μέτρα που έχουν εξαγγγείλει και το Προεδρικό να ετοιμάζει ανακοίνωση- τοποθέτηση που αναμένεται να ρίξει «λάδι στη φωτιά»

Η θέση της ΠΟΕΔ χωρίς συνυπογραφή των υπολοίπων απορρίπτεται, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος 

Η θέση που προτείνει η ΠΟΕΔ χωρίς συνυπογραφή των άλλων εκπαιδευτικών οργανώσεων απορρίπτεται, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου στο ΚΥΠΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για την αντίδραση από πλευράς κυβέρνησης στην πρόταση των εκπαιδευτικών οργανώσεων ο κ. Προδρόμου είπε ότι «αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής, (ΣΣ Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης) δίνει γραπτή απάντηση εκ μέρους της Επιτροπής και της Κυβέρνησης στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ που έστειλε την επιστολή σήμερα το απόγευμα».

«Η θέση που προτείνει η ΠΟΕΔ, χωρίς συνυπογραφή των άλλων απορρίπτεται», είπε.

Σε περαιτέρω ερώτηση για το κατά πόσο δεν είναι εκ μέρους και των τριών οργανώσεων η επιστολή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά.

«Όχι. Την υπογράφει μόνο η ΠΟΕΔ», είπε, προσθέτοντας ότι ενώ σε πρωινή επιστολή περιλαμβάνονταν όλες οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, στην απογευματινή επιστολή την θέση για αντιμετώπιση του προβλήματος την υπογράφει μόνο η ΠΟΕΔ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top