ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Ερευνητικής – Η στιχομυθία με ασκούμενη δικηγόρο

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Ερευνητικής – Η στιχομυθία με ασκούμενη δικηγόρο

Σε καταγγελία εναντίον του προέδρου της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού προέβη το δικηγορικό γραφείο Λ. Παπαφιλίππου & Σία Δ.Ε.Π.Ε.

Η καταγγελία αφορά περιστατικό που έλαβε χώρα στο περιθώριο της ακροαματικής διαδικασίας και ο Γιώργος Αρέστη καταγγέλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα και τον πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με τη Δήμητρα Λάντου («Ο Φιλελεύθερος») κατά το διάλειμμα, ο κ. Αρέστη ρώτησε τρεις παρευρισκόμενους πού εργάζονται.

Ο πρώτος ήταν δημοσιογράφος, ο δεύτερος δικηγόρος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και η τρίτη απάντησε ότι είναι ασκούμενη στο δικηγορικό γραφείο Παπαφιλίππου.

Τότε ο πρόεδρος τη ρώτησε ποιον εκπροσωπεί και η δικηγόρος απάντησε δεν γνωρίζει και ότι απλώς κλήθηκε από τους εργοδότες της να παρακολουθήσει τη συνεδρία.

Μάλιστα, ο κ. Αρέστη ανέφερε ότι σε προηγούμενη συνεδρία είχε ρωτήσει εκτός αίθουσας έναν άλλο δικηγόρο για το ποιόν εκπροσωπεί. Όπως είπε, ο συγκεκριμένος ήταν αναιδέστατος και αράδιασε τη νομοθεσία. «Υποψιάζομαι για ποιον εργάζεστε», ανέφερε.

Στην επιστολή του δικηγορικού γραφείου αναφέρεται ότι ουδέποτε ο πρόεδρος ρώτησε να δηλώσουν παρευρισκόμενοι για το ποιοι είναι ή ποιους εκπροσωπούν.

Το δικηγορικό γραφείο διευκρίνισε ότι τόσο ο δικηγόρος-συνέταιρος όσο και η ασκούμενη είχαν θέση στο ακροατήριο και ότι ενεργούσαν στα πλαίσια του καθήκοντός τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top