ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτη τραγωδία: Μητέρα «έσβησε» λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο της 18χρονης κόρης της σε δυστύχημα

Ασύλληπτη τραγωδία: Μητέρα «έσβησε» λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο της 18χρονης κόρης της σε δυστύχημα

Μια τραγική ιστορία κάνει το γύρω των Βρετανικών ΜΜΕ έχοντας συγκινήσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.  Η μητέρα δεν άντεξε το χαμό της κόρης της και ώρες μετά «έσβησε» πηγαίνοντας να συναντήσει στους ουρανούς το αγγελούδι της.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 14/9 όταν η 18χρονη Casey, μαζί με μια φίλη της ενεπλάκησαν σε ένα φρικτό δυστύχημα που είχε ως απολογισμό να χάσουν οι δύο νεαρές τη ζωή τους. Η Casey «έσβησε» ακαριαία στη σκηνή του δυστυχήματος και η 27χρονη Lucy στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς ότι η κόρη τους ήταν κλινικά νεκρή.

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τις δύο οικογένειες με τη μητέρα της 18χρονης Casey, Νatalie Hood να γράφει ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook. «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Η Casey ήταν πραγματικά μοναδική και κάθομαι εδώ αρνούμενη να αποδεχτώ ότι δεν θα την ξαναδώ» προσθέτοντας στη συνέχεια: «Απλά θέλω το κοριτσάκι μου πίσω»

Λίγες ώρες αργότερα η χαροκαμένη μάνα εντοπίστηκε νεκρή, ολοκληρώνοντας μια ασύλληπτη τραγωδία που έμελλε να ξεκληρίσει μια οικογένεια, αφήνοντας ορφανή την δίδυμη αδερφή της Casey με γείτονες να κάνουν ηλέκτρονικό έρανο για να μαζευτούν λεφτά για τις κηδείες των δύο γυναικών συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ώρες το μισό ποσό από τις 3.000 λίρες που απαιτούνται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top