Με την κοιλιά στο στόμα η Άντρεα ποζάρει με τον Μερκή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με την κοιλιά στο στόμα η Άντρεα ποζάρει με τον Μερκή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Άντρεα και ο Μερκής ποζάρουν για εξώφυλλο κυπριακού περιοδικού λίγο πριν γίνουν γονείς.

Με την κοιλιά στο στόμα η Άντρεα Κυριάκου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και κάνει το τελευταίο της εξώφυλλο λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Μαζί της ο σύζυγός της και πατέρας του γιου της, Γιώργος Μερκής, ο οποίος της κρατά τρυφερά την κοιλιά.

Το σχόλιο της Άντρεας στην φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town: «Ανυπομονώ να συναντήσω αυτόν τον μικρό άνθρωπο, ο οποίος είναι μισός από εμένα και μισός από εσένα. Τον κουβαλώ για 9 μήνες όμως εσύ θα τον κουβαλάς στην καρδιά σου για μια ολόκληρη ζωή».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE