Η Γιολίτη έκανε τον Τσουρούλλη 'τοσοδούλη' και το απολαμβάνει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γιολίτη έκανε τον Τσουρούλλη 'τοσοδούλη' και το απολαμβάνει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο άτρωτος παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Σίγμα, μας έχει αποδείξει πως μόνο η σύντροφος του Έμιλυ Γιολίτη μπορεί να αγγίξει την 'αχίλλειο πτέρνα΄του.  

Οι δυό τους βρίσκονται στην Αθήνα και δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ολοκαίνουργιο Μουσείο Ψευδαισθήσεων, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Μια περιήγηση παιχνίδι και κάθε δωμάτιο ξεχωριστό που σου ξεγελά τις αισθήσεις. Αυτό έπαθε και η Έμιλυ Γιολίτη, η οποία είχε την εντύπωση πως σμύκρινε τον Χρύσανθο Τσουρούλλη.

Μάλιστα, ήταν τόση η χαρά της που το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: 'Honey, I shrunk the anchorman'. 

Δείτε τη δημοσίευση της παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE