ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MAXMARA fashion show στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

MAXMARA fashion show στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Η Maxima Boutiques αντιπρόσωπος του οίκου μόδας MAXMARA στην Κύπρο διοργανώνει ένα μοναδικό fashion show στη Λεβέντειο Πινακοθήκη την Πέμπτη στις 4 Οκτωβρίου στις 19:00, τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος «Κοινωνικής Πρόνοιας» του κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Με την εκδήλωση αυτή, η οποία τέλει υπό την αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδου, η MAXMARA ενισχύει τον διάλογο και τη ζύμωση ανάμεσα στην τέχνη και τη μόδα σε μια πρωτοβουλία που στόχο έχει αφενός να αναδείξει τα συνεκτικά τους στοιχεία και αφετέρου να υποστηρίξει πώς η επανάσταση στην κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη συνένωση δυνάμεων, εννοιών και θεσμών.
Όταν η μόδα, η τέχνη και η κοινωνική πρόνοια συνυπάρχουν τότε ο αλτρουισμός η εμπνευσμένη δημιουργία και η αισθητική αναδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και μετουσιώνουν τη συνεισφορά της σε αλληλεγγύη φροντίδα και αγάπη.
Στη συνύπαρξη αυτή ο άνθρωπος ως μοντέλο μετουσιώνεται σε έργο τέχνης και η τέχνη ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη μόδα θέτει στο επίκεντρο την ανάγκη της κοινωνικής πρόνοιας ως βασική κινητήριο δύναμη του πολιτισμού και της κουλτούρας.
H Runway Collection Fall Winter 2018 από τη MAXMARA, που θα παρουσιαστεί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη την Πέμπτη στις 4 Οκτωβρίου στις 19:00, θα αποκαλύψει την αξία του κλασικού ντυσίματος το οποίο αποφεύγει το συντηρητικό και επικεντρώνεται στη διαχρονικότητα και την αισθητική, αναδεικνύοντας το στυλ της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας μέσα από την επανεξέταση της εποχής των 80’s. Τα χρώματα που κυριαρχούν στη συλλογή είναι το μαύρο, το καμηλό, το ροζ και το καφέ ενώ τα υλικά (μαλλί, δέρμα, βαμβάκι, πλεκτά, η γούνα και οι πούλιες) δίνουν τη νότα της εποχής των 80’s με μια ανανεωμένη σύγχρονη και δυναμική οπτική.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top