ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είμαστε ακόμα στην αρχή – Θα δοκιμαστεί η αντοχή και η υπομονή μας»

«Είμαστε ακόμα στην αρχή – Θα δοκιμαστεί η αντοχή και η υπομονή μας»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα αν γινόταν το 1-1, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα στη συνέχεια του αγώνα, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, κανείς δεν ξέρει.

Ο Απόλλωνας κέρδισε και μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι ήταν δίκαιη η νίκη του. Για εμάς ήταν μία ευκαιρία για να δούμε σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε από ομάδες που είναι πιο έτοιμες και δουλεύουν την ομάδα τους για τρία και τέσσερα χρόνια.

Τα συμπεράσματα από αυτά τα δύο ντέρμπι είναι πολύ χρήσιμα. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, φάνηκε μία διαφορά στις δύο ομάδες και είναι φυσιολογικό, αφού ο Απόλλωνας δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια πάνω στο ίδιο μοντέλο, ενώ εμείς ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες μία νέα προσπάθεια.

Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να βελτιωθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη διακοπή και να βελτιωθούμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μία ομάδα που ψάχνει ρυθμό, είναι ότι χειρότερο να παίζει ποδόσφαιρο κάθε δύο εβδομάδες.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και τους λέμε ψηλά το κεφάλι. Ξέραμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη, όμως όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Δεν θα ήθελα να μπω σε θέματα αγωνιστικά, αυτά είναι δουλειά του προπονητή.

Επαναλαμβάνω ότι σήμερα είχαμε ευκαιρία για να δούμε που βρισκόμαστε και που πρέπει να δουλέψουμε ενόψει της συνέχειας. Είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Σε τέτοια εγχειρήματα, η αρχή είναι πάντα δύσκολη και θα δοκιμαστεί η αντοχή μας και η υπομονή μας.

Να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα και είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top