ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Απόλλωνας θέλει μόνο τίτλους – Απολαμβάνω το σεβασμό των αντιπάλων»

«Ο Απόλλωνας θέλει μόνο τίτλους – Απολαμβάνω το σεβασμό των αντιπάλων»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για τη σπουδαία νίκη τους. Είναι μάγκες, είναι παλικάρια, είναι λεβέντες και τους χαιρόμαστε.

Είμαστε περήφανοι για τον Απόλλωνα, τον κόσμο μας, αυτούς που ήρθαν κι αυτούς που δεν ήρθαν. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια, που ήταν ένας ισάξιος αντίπαλος.

Συνεχίζουμε ταπεινά, έχουμε δώσει μόλις τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και είναι ωφέλιμη η διακοπή που ακολουθεί.

Ελπίζουμε τα προβλήματα τραυματισμού των Μπρου και Σαρδινέρο να μην είναι σοβαρά και να μας βοηθήσει η διακοπή για να επανέλθουν στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας έχει μεγαλώσει και απολαμβάνω το σεβασμό που έχουμε από τους αντιπάλους μας για το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίζουμε.

Ο Απόλλωνας δεν είναι του ενός αποτελέσματος, ο Απόλλωνας θέλει μόνο τίτλους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε μεγάλο κόσμο και μεγάλη ιστορία. Συνεχίζουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομόνοια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top