Ο Κύπριος που έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1000 εταιρείες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κύπριος που έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1000 εταιρείες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γιώργος Πετρακίδης, κατέχει τη θέση CEO & Founder της SocialSpace Academy, του Εκπαιδευτικού Οργανισμού παροχής ποιοτικής και πιστοποιημένης εκπαίδευσης, κατάρτισης και συμβουλευτικής σε προγράμματα Digital Marketing, Project Management, Εργατικής Νομοθεσίας, Γραφιστικά κ.α.

 

Με την επαγγελματική παρουσία του σε Η.Π.Α, Ελλάδα και Κύπρο και στα 20 έτη εμπειρίας του έχει εκπαιδεύσει πέρα από 1.000 εταιρείες και έχει εμψυχώσει και καθοδηγήσει πέραν των 2.500 στελεχών μέσα από ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.