Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Fashion for Life - Μια ξεχωριστή Επίδειξη Μόδας

Fashion for Life - Μια ξεχωριστή Επίδειξη Μόδας

Με σύνθημα «Βήμα-Βήμα Μαζί, Κερδίζουμε τη Ζωή» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό Fashion Show της Europa Donna Κύπρου. Τα πιο δημοφιλή fashion brands που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας, παρουσίασαν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν, σε ένα υπέροχο σκηνικό, που στήθηκε στην οικία του Ιταλού Πρέσβη, ο οποίος για άλλη μια χρονιά, ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.

Ο κόσμος της μόδας στην Κύπρο, ένωσε δυνάμεις και έστειλε ισχυρό μήνυμα ελπίδας και στήριξης της Europa Donna αλλά και κάθε γυναίκας που βιώνει εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Της επίδειξης μόδας προηγήθηκε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου, το κοινό, απόλαυσε τραγούδια μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες της Ειρήνης Περικλέους και της Πάολας από την Κύπρο.

Εκτός από μοντέλα, στην πασαρέλα περπάτησαν επίσης, γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, δηλώνοντας με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο, την αποφασιστικότητα και το θάρρος τους για τη ζωή.

Σε χαιρετισμό του, ο Πρέσβης της Ιταλίας, κος Andrea Cavallari αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν την Europa Donna Κύπρου με την Ιταλία και συνεχάρη τους επικεφαλής της Οργάνωσης για το σημαντικό έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια, με επιτυχία.

Τα θερμά της συγχαρητήρια προς την Europa Donna Κύπρου εξέφρασε και στη δική της ομιλία, η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, η οποία επισήμανε την ανάγκη συστράτευσης ολόκληρης της κοινωνίας, στον αγώνα των γυναικών που αυτή την στιγμή βιώνουν εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, κα Εύη Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε συγκινημένη όλους τους παρευρισκόμενους για τη συνεχή στήριξη τους καθώς και για τη σημαντική συνεισφορά τους στην προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Ανάμεσα στα Fashion Brands που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, περιλαμβάνονταν οι «Edge Boutique», «Elma & Fred», «First Boutique», «Kult», «Labels», «Must», «retrovi», «Tiffany», «Volt+» κτλ.

Χορηγοί του fashion show ήταν η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Κύπρο, η Petrolina, η ΚΕΑΝ, η DELEMA McCANN, τα Beauty Line, η Loreal, η Landas Colour Ltd, η Print Emphasis creative design, οι Αφοι Λανίτης, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η τηλεόραση του AΝΤ1, το AΝΤ1 Radio και τα περιοδικά «Omikron» και «Down Town».


Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία «Σεβέρης και Αθηαινίτης», ενώ όλα τα έσοδα από το φιλανθρωπικό fashion show, δόθηκαν για την οικονομική ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος - «Αναίτια» η επίθεση λέει o φίλος του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Παραδέχθηκαν τον διαπληκτισμό, αρνούνται την εμπλοκή στο θάνατο του 29χρονου οι συλληφθέντες

Κίτρινη προειδοποίηση: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ

Πάρτε ομπρέλες: «Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορες περιοχές της Κύπρου – Δείτε βίντεο

Προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Οδηγοί προσοχή - Συσσωρεύτηκε νερό στον αυτοκινητόδρομο λόγω της έντονης βροχόπτωσης



ΠτΔ: Η απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας η ύψιστη προτεραιότητά του

ΠτΔ: Η απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας η ύψιστη προτεραιότητά του

Ύψιστη προτεραιότητά του είναι η απελευθέρωση, ο τερματισμός της κατοχής και η επανένωση της πατρίδας, είπε ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 63η επέτειο της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top