Η καθηγήτρια δεν δίδασκε μόνο Αγγλικά- Έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητή της

Η καθηγήτρια δεν δίδασκε μόνο Αγγλικά- Έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητή της

Μια 29χρονη καθηγήτρια στις ΗΠΑ φαίνεται πως ήθελε να διδάξει πολύ περισσότερα από Αγγλικά σε 17χρονο μαθητή της με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες.

Πρόκειται για την Michelina Aichele η οποία, όπως κατήγγειλε ο ανήλικος τους τελευταίους 6 μήνες του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της καθώς και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με τον ίδιο όμως να μην ενδίδει και να απευθύνεται στις αρμόδιες αρχές.

Μετά την καταγγελία του η 29χρονη τέθηκε υπό κράτηση στις 5 Οκτωβρίου. Πέραν από τις 70.000 δολάρια που κέρδιζε από μισθούς η καθηγήτρια έχασε τη δουλειά της ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE