ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

HALLOWEEN - H Νύχτα Με Τις Μάσκες

HALLOWEEN - H Νύχτα Με Τις Μάσκες

Αντιμετώπισε τους φόβους σου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Το "Halloween" του John Carpenter (ή "Η Νύχτα με τις μάσκες», όπως είχε τιτλοφορηθεί όταν πρωτοπροβλήθηκε στην Ελλάδα) αποτελεί ένα all time classic θρίλερ που κατάφερε μέσα από την απλότητά του να εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές σειρές τρόμου. Πολλά από τις ταινίες Halloween που ακολούθησαν δεν κατάφεραν να προκαλέσουν την ανατριχίλα του πρώτου, κάτι που όπως φαίνεται έρχεται να αλλάξει το νεότερο κεφάλαιο, το οποίο σηματοδοτεί και την επιστροφή της Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), της κοπέλας που αποτέλεσε "εμμονή" για τον σιωπηρό δολοφόνο με τη λευκή μάσκα Michael Myers.
Η αφίσα απεικονίζει τον εμβληματικό χαρακτήρα του Michael Myers που φαίνεται πιο απειλητικός από ποτέ. Στην νέα ταινία θα επιστρέψει η Jamie Lee Curtis στον ρόλο της Laurie Strode μετά από 16 χρόνια όταν και εμφανίστηκε στο "Halloween: Resurrection". Η υπόθεση θα την βρει σε μια τελική αναμέτρηση με τον μασκοφόρο δολοφόνο που ξεκίνησε να σπέρνει τον τρόμο πριν από τέσσερις δεκαετίες.

Ο Michael Myers δραπετεύει από την ψυχιατρική κλινική και επιστρέφει δεκαετίες μετά αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Laurie, τη μόνη που κατάφερε να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του.

O ειδικός στον τρόμο, John Carpenter ανάλαβε καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού και δημιουργικού συμβούλου. Οι Danny McBride και David Gordon Green ανάλαβαν τη συγγραφή του σεναρίου της επερχόμενης ιστορίας που θα δημιουργήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα στον ήδη περίπλοκο κόσμο του "Halloween".
Όπως δήλωσε ο McBride στο Yahoo στα τέλη της χρονιάς που μας πέρασε: "Κατά κάποιο τρόπο επιλέγουμε να αγνοήσουμε όλες τις ταινίες πλην της πρώτης. Η υπόθεση θα ξεκινήσει μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας αλλά είναι ένα είδος εναλλακτικής πραγματικότητας. Είναι σαν η πρώτη Halloween ταινία να τελείωσε ελαφρώς διαφορετικά".


Η νέα αφήγηση θα εξηγεί γιατί η Strode που σκοτώθηκε στο "Halloween: Resurrection" έχει επιστρέψει για την νέα ταινία. Ο McBride συνέχισε αναλύοντας ότι η επιστροφή της Curtis στον ρόλο ήταν μια από τις μεγαλύτερές τους προτεραιότητες στη συγγραφή της ιστορίας.
Όπως δήλωσε: "O Dave και εγώ δουλέψαμε πολύ σκληρά στο σενάριο προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι ο χαρακτήρας της Laurie Strode θα ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Όταν τελειώσαμε το σενάριο της το στείλαμε και δέχτηκε. Οπότε ξετρελαθήκαμε από τη χαρά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή της".
Το "Halloween" αναμένεται να κάνει την αιματηρή του πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου 2018.

Πρωταγωνιστούν: Jamie Lee Curtis
Judy Greer
Andi Matichak
James Jude Courtney
Nick Castle
Σκηνοθέτης: David Gordon Green

Από τις 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top