ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ τους έκανε ο Λώρης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ τους έκανε ο Λώρης…

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, η είδηση που «έπαιξε» περισσότερο, ήταν τα όσα είπε σε συνέντευξη του σε καθημερινή εφημερίδα ο Λώρης Κυριάκου. 

Ότι θα… στείλουν την υπόθεση του ονόματος της «Ομόνοιας 1948» στα δικαστήρια. 

Τώρα που το σκέφτομαι, καλό τους έκανε τους ιδρυτές της νέας ομάδας. Τους έκανε «μπόλικη» διαφήμιση, αφού αρκετοί ασχολήθηκαν ξανά μαζί τους. Όχι μόνο Ομονοιάτες.

Διαβάστε επίσης: Η ετερεχρονισμένη ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «1948» και το… target group!

Ήταν πολλοί αυτοί που ρωτούσαν, πότε ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πανσόλειο πρωτάθλημα, το «τέκνο» της Θύρας 9!  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE