Ο τραυματισμός της Κύπριας παρουσιάστριας – «Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύριες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο τραυματισμός της Κύπριας παρουσιάστριας – «Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύριες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή τραυματίστηκε η Κύπρια παρουσιάστρια, η οποία ετοιμάζεται να ανέβει στο σανίδι.

Ο λόγος γίνεται για την Μαρίνα Φιλιππίδου, η οποία  σε λίγες μέρες έχει πρεμιέρα με  το μιούζικαλ «Η σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών», μια παραγωγή του Methodius Theatre.

To μιούζικαλ «Η Σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών» είναι βασισμένο στο γνωστό παραμύθι της Σταχοπούτας, σε μια ιδιαίτερη, φρέσκα, μοντέρνα ελληνική διασκευή και η Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους πρωταγωνιστεί. 

Μέσω ενός instastory μοιράστηκε τον τραυματισμό της στο χέρι, με την διάγνωση του γιατρού «οξεία τενοντίτιδα». 

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε με χιούμορ: «Την κάτσαμε την βάρκα» και «Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύριες».

Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση! 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE