ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένας ΔΡΟΜΟΣ υπάρχει ΣΕΝΙΟΡ Άνχελ…

Ένας ΔΡΟΜΟΣ υπάρχει ΣΕΝΙΟΡ Άνχελ…

Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι ούτε φέτος οι Ομονοιάτες. Ντρέπονται να βγουν έξω από τα σπίτια τους, μιλώντας για εκείνους που είναι ακόμα «αρρωστημένοι» με την ομάδα τους. 

Υπάρχουν κι αρκετοί που έχουν ξενερώσει εδώ και χρόνια, ασχολούνται και λυπούνται με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από το ποδόσφαιρο. 

Διαπιστώνουν με πικρία, οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, πως ούτε το μοντέλο εταιρία αποδίδει (για την ώρα) ικανοποιητικούς καρπούς. 

Έχουν δει την ομάδα να τρώει κάμποσα χαστούκια τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος (όσοι τουλάχιστον δεν γύρισαν τη πλάτη στο καινούργιο status) πίστευαν ότι θα έφτιαχναν σε κάποιο βαθμό τα πράγματα.

Ήξεραν ότι ήταν μεγάλα τα οικονομικά ζόρια που είχε η διοίκηση Τζιωνή και απέδιδαν -σε μεγάλο βαθμό- και σε εκείνο τον παράγοντα, ότι δεν τραβούσε η ομάδα τους.

Η χτεσινή… ακατανόητη ολική ανατροπή από την Πάφο στο ΓΣΠ, τους… επανέφερε στην ζοφερή πραγματικότητα των προηγούμενων δυο σεζόν. 

Πρέπει να ομολογήσω ότι ξαφνιάστηκα από τις… εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει ο τεχνικός διευθυντής (και υπηρεσιακός προπονητής) Άνχελ Γκόμεθ, για την κατραπακιά με την Πάφο (ΕΔΩ). 

Μεταξύ άλλων είπε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίχτες και να μην τα βάζει μ ‘ αυτούς ο κόσμος, αλλά να είναι θυμωμένοι οι Ομονοιάτες μαζί του! 

Ε και; Άντε και τα βάλουν μαζί του. Επί της ουσίας τι γίνεται; Ένας δρόμος υπάρχει senor Άνχελ Γκόμεθ. Να μαζέψετε τα πράγματα σας και να αποχωρήσετε από το τριφύλλι…

Πριν δυο εβδομάδες, προσωπικά προσέγγιζα αλλιώς τα δεδομένα στην Ομόνοια. Έλεγα και έγραφα, ότι θα πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου, σε αυτούς που έχτισαν την ομάδα. 

Όμως ύστερα από τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας, θεωρώ ότι επιβάλλεται να δείξει ευθιξία -από τώρα- ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top