Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Ο Γιώργος Θεοφάνους στα 19 του χρόνια θέλησε να γίνει τραγουδιστής και γι αυτό βρέθηκε μαζί με την Ευρυδίκη στον Γιώργο Χατζηνάσιο.
Ο τραγουδοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» και αποκάλυψε την υπέροχη του σχέση με τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη.
Οι δύο καλλιτέχνες εδώ και τρία χρόνια συνεργάζονται και διατηρούν μια άψογη σχέση και συνεργασία. «Ο Θεοφάνους ήρθε σε μένα όταν ήταν 19 χρονών για να τον κάνω τραγουδιστή. Μαζί με την Ευρυδίκη. Η Ευρυδίκη είχε περάσει την ακρόαση, έκανα δηλαδή ένα X Factor δικό μου και τραγούδησε και ο Γιώργος... Του λέω Γιωργάκη μου εσύ δεν είσαι για το τραγούδι. Είσαι μουσικός, σπουδασμένος... Εκεί είσαι συνθέτης. Γράψε τραγούδια για την Ευρυδίκη».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις