ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η SoftOne Cyprus στο 10ο Infocom Cyprus Conference

Η SoftOne Cyprus στο 10ο Infocom Cyprus Conference

Η SoftOne Cyprus συμμετείχε στο 10ο συνέδριο Infocom Cyprus, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας με κεντρικό θέμα την ανάπτυξη των υποδομών δικτύων της νέας γενιάς και τίτλο «Δημιουργώντας ένα λαμπερό ψηφιακό μέλλον για την Κύπρο».


Το συνέδριο, το οποίο αποτελεί θεσμό για τον κλάδο της τεχνολογίας-πληροφορικής στην Κύπρο, κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να συγκεντρώσει ανώτατα στελέχη της ψηφιακής αγοράς και των εταιριών που βρίσκονται στην πρωτοπορία του πολυσυζητημένου Ψηφιακού Μετασχηματισμού. 


Η SoftOne Cyprus συμμετείχε ως χορηγός στη διοργάνωση, ενώ ο country manager της εταιρείας κ. Τρύφων Παπάζογλου παρουσίασε στους σύνεδρους τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η ψηφιακή οικονομία στην Κύπρο, παρέχοντας συγκεκριμένα και πρακτικά παραδείγματα από την 25ετή εμπειρία του στον κλάδο. Ο κ. Παπάζογλου σκιαγράφησε επίσης τους τρόπους με τους οποίους η SoftOne, η καινοτόμα εταιρεία ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software, μπορεί να βοηθήσει επιχειρήσεις να αλλάξουν επίπεδο, ώστε να συμβαδίσουν με τις τεχνολογικές εξελίξεις και να αναπτυχθούν.


Κατά την παρουσίαση, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας της SoftOne, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει ψηφιακά μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις: Την επόμενης γενιάς Cloud τεχνολογία που θέτει τις βάσεις για ένα ακόμη πιο ευέλικτο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας, το enterprise mobility που ενισχύει ουσιαστικά την παραγωγικότητα των στελεχών, την internet of things ready πλατφόρμα διασυνδεσιμότητας που επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα ή εφαρμογή και φυσικά τις λύσεις δυναμικής ευφυΐας που βελτιώνουν την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα μέσα από μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών machine learning και artificial intelligence.


Το συνέδριο παρακολουθήσαν πάνω από 600 στελέχη δεκάδων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον κλάδο της τεχνολογίας-πληροφορικής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top