ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Περιπολικό τους περίμενε έξω από το σπίτι – Χειροπέδες σε 30χρονο και 21χρονο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Περιπολικό τους περίμενε έξω από το σπίτι – Χειροπέδες σε 30χρονο και 21χρονο

Υπό σύλληψη τελούν δύο πρόσωπα, τα οποία στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/10), μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας, μετέβησαν σε πολυκατοικία στην Επαρχία Λευκωσίας, όπου διαμένει 30χρονος, με σκοπό να διεξάγουν έρευνα στην οικία του βάσει δικαστικού εντάλματος.

Γύρω στις 18:45 έφτασαν στο σημείο ο 30χρονος μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τα δύο πρόσωπα και προχώρησαν σε σωματική έρευνα. Στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκαν περίπου 6γρ άσπρης σκόνης όμοιας με κοκαΐνη και 0,2γρ μαύρης συμπαγούς ουσίας, όμοιας με ρητίνη κάνναβης.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στην οικία του 30χρονου όπου εντοπίστηκαν περίπου 2γρ κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Επίσης, σε αποθήκη του σπιτιού εντοπίστηκαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, όμοια με κάνναβη συνολικού βάρους 189γρ και ακόμα μια ζυγαριά ακριβείας.

Έρευνα έγινε και στην οικία του 21χρονου όπου εντοπίστηκε μαύρη συμπαγή ουσία, όμοια με ρητίνη κάνναβης συνολικού βάρους 95γρ περίπου και 10 δισκία που πιστεύεται ότι είναι έκσταση, συνολικού βάρους 4γρ περίπου.

Επιπλέον στην κατοχή των δύο προσώπων, εντοπίστηκαν χρηματικά ποσά. Ο 31χρονος είχε στην κατοχή του 1,265 ευρώ ενώ ο 21χρονος 3,100 ευρώ.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν γύρω στις 11:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας για αυτόφωρο αδίκημα.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος.

Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top