ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του προσώπου που καταδιώχθηκε – Κατάφερε να διαφύγει

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του προσώπου που καταδιώχθηκε – Κατάφερε να διαφύγει

Ο 22χρονος Εμμανουήλ Άγγελος, είναι το πρόσωπο που καταδίωξαν και προσπάθησαν να συλλάβουν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής (30/9).

Ο 22χρονος, καταζητείτο στο παρελθόν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 6 Απριλίου, 2018, στην επαρχία Λευκωσίας, καθώς και σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Δ΄, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, απειλής βιαιοπραγίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12 και 13 Αυγούστου, 2018 στην επαρχία Λευκωσίας. 

Θυμίζουμε ότι, τον καταζητούμενο παρακολουθούσε η Αστυνομία, και το βράδυ της Κυριακής (30/9) έφθασε μέχρι την κοινότητα της Κοκκινοτριμιθιάς. Όταν ο 22χροος κατάλαβε την παρουσία αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα μέσα στα στενά της κοινότητας με τους αστυνομικούς να ακολουθούν και να τον καταδιώκουν. 

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω ο δράστης απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, προσκρούοντας σε περιτοίχισμα οικίας, με τα μέλη της Αστυνομίας, σύμφωνα με μάρτυρες, να ανοίγουν πυρ, ωστόσο, ο δράστης κατάφερε τελικά να διαφύγει πεζός, αφού πρώτα έσπρωξε πολίτη που βρισκόταν στο σημείο, πηδώντας από περιτοίχισμα άλλης παρακείμενης οικίας.  

Να σημειώσουμε πως ο δράστης δεν εντοπίστηκε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top