ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τοποθέτηση Αλκής για το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα –Επιβεβαίωση από ΠΑ.Σ.Π.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τοποθέτηση Αλκής για το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα –Επιβεβαίωση από ΠΑ.Σ.Π.

Φειδωλός παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, σε τοποθετήσεις του στο ThemaOnline για το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα σε σχέση με την κατάθεση δυο πρώην ποδοσφαιριστών της Αλκής στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο κ. Τζιάμπος αρκέστηκε να αναφέρει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου λείπει αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, προσθέτοντας ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας το Δ.Σ. της Αλκής θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσει επίσημα τις θέσεις του για το όλο θέμα στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Όπως γράψαμε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11) οι πρώην ποδοσφαιριστές της Αλκής, Παναγιώτης Λοϊζίδης και Παναγιώτης Φραγκέσκου μαζί με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρο Νεοφυτίδη, μετέβησαν γύρω στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (01/11) στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και έδωσαν κατάθεση, προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς.

Μεταξύ άλλων φέρονται να υποστήριξαν ότι κατά την σεζόν 2017-18 κι ενώ αγωνίζονταν στην Αλκή, άτομο που συνεργαζόταν με τον σύλλογο, τους χορήγησε ουσίες μέσω σύριγγας, χωρίς να τους διευκρινιστεί ακριβώς για τι σκεύασμα πρόκειται.

Το θέμα που σύμφωνα με πληροφορίες μας τίθεται αρχικά, είναι κατά πόσον το εν λόγω άτομο μπορούσε -βάσει νομολογίας- να χορηγήσει κάποιο σκεύασμα.

Στο μεταξύ, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε το περιεχόμενο του δημοσιεύματός μας. Παραθέτουμε το περιεχόμενό της:

Μετά από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) επιβεβαιώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Λοϊζίδης και Παναγιώτης Φραγκέσκου μετέβησαν, με τη συνοδεία του προέδρου του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρου Νεοφυτίδη, στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (Τ.Α.Ε.) Λάρνακας το πρωί της Πέμπτης (01/011).

Εκεί, οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν από την αστυνομία να ερευνήσει κατά πόσο το πρόβλημα στην καρδία με το οποίο διαγνώστηκαν πρόσφατα και τους ανάγκασε να βάλουν τέλος πρόωρα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, προκλήθηκε λόγω εξωγενών παραγόντων.

Οι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν στην αστυνομία συγκεκριμένες αναφορές και στοιχεία, για να τους βοηθήσουν στις έρευνες.

Ο ΠΑ.Σ.Π. επαναλαμβάνει ότι στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και θα είναι αρωγός τους σε οτιδήποτε χρειαστούν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top