ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες αναμένονται καθημερινά - Οι περιοχές που επηρεάζονται

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες αναμένονται καθημερινά - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (5/11) ο  καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και τα νότια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ανατολικά ή και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια όπου και θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό τα νότια και δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα ανατολικά παράλια, και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (6/11), αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό καταιγίδα στα ορεινά και νότια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (7/11) και την Πέµπτη (8/11) θα υπάρχουν διαστήµατα µε αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα που είναι ελαφρώς πιο πάνω από τις µέσες κλιµατικές τιµές.

Την Παρασκευή (9/11) από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top