Με άλλο ΦΑΚΟ βλέπουν τους Γερμανούς…

Με άλλο ΦΑΚΟ βλέπουν τους Γερμανούς…

Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Ληγκ, η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, αντιμετωπίζει λίγο διαφορετικά την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Άιντραχτ στη Λευκωσία.

Είναι αναγκασμένος ο Αυγουστή να σκέφτεται περισσότερο το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ, με δεδομένο ότι μειώθηκαν και οι επιλογές παιχτών.

Φυσικά ο τεχνικός του Απόλλωνα, δεν πρόκειται να κατεβάσει ενδεκάδα αποτελούμενη μόνο από ρεζέρβες στο παιχνίδι με τους Γερμανούς, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα «φυλάξει» για το ματς με την ΑΕΛ μερικούς βαρυφορτωμένους παίχτες.

Απ αυτούς που ήταν έξω με την Ανόρθωση, μόνο ο Εστεμπάν Σακέτι, επανέρχεται στο ευρωπαικό παιχνίδι. Ο Αργεντινός λογικά θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα, για να «πιάσει» και ρυθμό, ύστερα από την απουσία του στο παιχνίδι με την Κυρία.

Όσον αφορά τον Μπρου, ανεβάζει ρυθμούς, αλλά δεν είναι ακόμα εντελώς έτοιμος να παίξει. Θα είναι εκτός πλάνων ξανά οι τραυματίες Καραγιόλ, Σουμά και Γιούστε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE