ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αστέρας έλιωσε την Λίβερπουλ στο καμίνι του Βελιγραδίου, ταπείνωση για τη Μονακό του Ανρί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αστέρας έλιωσε την Λίβερπουλ στο καμίνι του Βελιγραδίου, ταπείνωση για τη Μονακό του Ανρί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με 2-0 την Λίβερπουλ στο Βελιγράδι με δύο γκολ του Πάβκοβ και «έβαλε φωτιά» στον 3ο όμιλο. Ταπείνωση για την Μονακό του Ανρί, ήττα με 4-0 από την Μπριζ στο «Λουί Ντε».

Με γκολ και θέαμα άρχισε η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τους Ερυθρό Αστέρα και Μπριζ να πανηγυρίζουν σπουδαίες νίκες και να αποκτούν δικαίωμα στο όνειρο της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο 2019.

Οι πρωταθλητές Σερβίας επιβλήθηκαν 2-0 της περυσινής φιναλίστ του τελικού Λίβερπουλ και έβαλαν φωτιά στον 3ο όμιλο όπου βρίσκονται επίσης Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν ενώ η Μπριζ διέσυρε με 4-0 την Μονακό στο Πριγκηπάτο και απέκτησε προβάδισμα για την 3η θέση στον 1ο όμιλο, όπου συμμετέχουν επίσης Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ, ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Champions League πέτυχε το απόγευμα της Τρίτης ο Ερυθρός Αστέρας καθώς έριξε στο καναβάτσο την περυσινή φιναλίστ του τελικού, Λίβερπουλ, επικρατώντας με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν ο Μίλαν Πάβκοβ που εκτέλεσε δύο φορές το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ: πρώτα στο 22′ με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάρκο Μάριν και έξι λεπτά με «φωτοβολίδα» εκτός περιοχής που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Άλισον που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Η συνέχεια βρήκε την αγγλική ομάδα να παίρνει τα ηνία, να έχει την κατοχή και να δημιουργεί κάποιες αξιόλογες φάσεις στο δεύτερο μέρος (είχε και δύο δοκάρια) όμως οι Σέρβοι έπαιξαν συνολικά άμυνα για σεμινάριο και μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετώπισθεν, όπως άλλωστε είχαν κάνει και στην πρεμιέρα κόντρα στην Νάπολι (0-0). Το τελικό 2-0 σήμανε την πρώτη νίκη σερβικής ομάδας στο Champions League με τη μορφή που έχει η διοργάνωση από το 1992 και μετά, με την Λίβερπουλ από την πλευρά της να γνωρίζει μόλις τη δεύτερη ήττα της στα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε φάση ομίλων UCL!

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δέχτηκε για πρώτη φορά πάνω από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο μετά τον Οκτώβριο του 2014 (ήττα με 3-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης)!

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Στόικοβιτς (59′ Γκόμπελιτς), Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Κρστίτσιτς (73′ Γιόβιτσιτς), Γιόβαντσιτς, Μπεν, Μάριν (64′ Τσάουσιτς), Σρνιτς, Πάβκοβ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (46′ Γκόμεζ), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα (79′ Ορίγκι), Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ (46′ Φιρμίνο)

ΜΟΝΑΚΟ: Μπενάλιο, Σιντιμπέ, Γκλικ (76′ Τουρέ), Ζέμερσον, Μπαρέκα, Τίλεμανς, Μπενασέρ (68′ Μασενγκό), Σαντλί, Ντιόπ, Σιλά, Φαλκάο (61′ Γκουανό)

ΜΠΡΙΖ: Χόρβατ, Μάτα (77′ Βλίετινκ), Πουλέν, Μέχελε, Ντένσβιλ, Ντιατά (6′ Κουλς), Ριτς, Νακαμπά, Φόρμερ, Φάνακεν, Ουέσλεί (72′ Ρεζάι)

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top