ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία ηλικιωμένης – «Την είδα…»

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία ηλικιωμένης – «Την είδα…»

Ηλικιωμένη γυναίκα που μένει απέναντι από το σπίτι όπου εκτυλίχθητε η οικογενειακή τραγωδία της Τρίτης (6/11), αντιλήφθηκε τι γινόταν, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει…

Συγκεκριμένα, μαρτυρία της στην εφημερίδα ‘Φιλελεύθερος’ αναφέρει: «Την είδα να προσπαθεί να αρπαχτεί από το περιτοίχισμα της βεράντας. Καλούσε σε βοήθεια. Μετά την είδα να πέφτει. Είμαι σχεδόν ανίκανη να περπατήσω. Μπήκα σπίτι». 

Ενώ συνέχισε: «Θα είχε περάσει μισή ώρα - 40 λεπτά. Άκουσα ξανά φωνές και συγκεκριμένα κάποιον να φωνάζει 'Μαρία, Μαρία', να ουρλιάζει κατ’ ακρίβεια. Πήρα το μπαστούνι μου και κρυφοκοίταξα από την πόρτα μου. Είδα τον πατέρα του παιδιού να την κρατά αγκαλιά και να τρέχει κάτω από τα σκαλιά της βεράντας στον δρόμο. Σε λίγο ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε το μωρό. Μετά ακούσαμε ότι το είχαν μαχαιρώσει».        

Είναι συγκλονιστικό μάλιστα ότι το άτυχο κοριτσάκι, παρά τα τραύματά της, κατάφερε να διανύσει κάποια μέτρα από το εσωτερικό του σπιτιού ως την κύρια είσοδο και προσπαθούσε να καλέσει σε βοήθεια, με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, ωστόσο, δεν φάνηκε κανείς…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top