ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως ΕΙΔΑΜΕ τους δύο που έκαναν ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ντεμπούτο… (ΦΩΤΟ)

Πως ΕΙΔΑΜΕ τους δύο που έκαναν ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ντεμπούτο… (ΦΩΤΟ)

Δεν ήταν για τα… δόντια του Απόλλωνα η Άιντραχτ, όπως είχε φανεί και στο παιχνίδι εκτός έδρας. Και όλους τους βασικούς να έβαζε από την αρχή ο Αυγουστή, δεν νομίζουμε ότι οι κυανόλευκοι, θα είχαν διαφορετική τύχη με τους Γερμανούς στην ψεσινή αναμέτρηση του ΓΣΠ. 

Ο προπονητής του Απόλλωνα, έδωσε τη δυνατότητα σε δυο παίχτες, να κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο. Ξεκίνησε τον Ντίλαν Ουεντραόγκο, ουσιαστικά σε ρόλο αριστερού στόπερ (ξάφνιασε παίζοντας με τρεις αμυντικούς πίσω), ο οποίος ήταν εμφανώς τρακαρισμένος στα πρώτα λεπτά. 

Δεν τα πήγε άσχημα συνολικά ο νεαρός Γάλλος οπισθοφύλακας, ουσιαστικά έδωσε το μήνυμα στον προπονητή, ότι άμα τον «φωνάζει» και στους αγώνες πρωταθλήματος (έχει δυο συμμετοχές ως αλλαγή) δεν θα τον απογοητεύσει. 

Την πρώτη επίσημη συμμετοχή, με τα χρώματα της ομάδας, έγραψε και ο έτερος νεαρός Γάλλος, ο επιθετικός Νταβίτ Φομπαλά. Μπήκε στη θέση του Αντρέ Σκέμπρι στο 68ο λεπτό. Ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά, έκανε και μια κεφαλιά κοντά στο φινάλε, στέλνοντας τη μπάλα έξω. 

Στις λίγες επαφές που είχε με τη μπάλα, έδειξε ότι είναι «δουλεμένος» παίχτης, με τεχνική κατάρτιση, αλλά και δύναμη. Θα τον χρειαστεί κι αυτόν ο προπονητής στις εγχώριες διοργανώσεις, επειδή έχει… κάμποσα παιχνίδια η σεζόν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top