Μετά το… Κυπριακό VAR ξανά στα γήπεδα της Α΄ κατηγορίας

Μετά το… Κυπριακό VAR ξανά στα γήπεδα της Α΄ κατηγορίας

Οι ορισμοί διαιτητών της 9ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας έγιναν και δείχνουν την επιστροφή του Αβρααμ Τσούκκα στα μεγάλα σαλόνια.

Είχε να διαιτητεύσει παιχνίδι Α’  κατηγορίας από την αναμέτρηση Πάφος FC – ΑΕΛ, με εκείνη την περιβόητη φάση που δημιούργησε ένταση, χαμό, παράπονα, διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του.

Στις διαιτησίες, πάντως, επέστρεψε το περασμένο Σάββατο όπου διαιτήτευσε το γειτονικό ντέρμπι Β΄ κατηγορίας, Καρμιώτισσα – ΑΕΖ.

Συνεργάτης της στήλης μας που είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι, μας ανέφερε πως ο Τσούκκας είχε τα λάθη του για ακόμη μία φορά, μη τιμωρώντας το δυνατό παιχνίδι, ενώ έχασε και φάσεις.

Αν και τέταρτος διαιτητής, ενδιαφέρει η επιστροφή του στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, κάτι που «φωτογραφίζει» ότι σύντομα θα οριστεί και ρεφ αγώνων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE