ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΡΤΑ: ΘΕΣΗ Απόλλωνα και Ανόρθωσης – Ο λόγος που δεν υπέγραψαν την επιστολή

ΚΑΡΤΑ: ΘΕΣΗ Απόλλωνα και Ανόρθωσης – Ο λόγος που δεν υπέγραψαν την επιστολή

Η συζήτηση γύρω από την κάρτα φιλάθλου φουντώνει και μετά την επιστολή των 6 σωματείων στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη έπονται εξελίξεις.

Την επιστολή υπέγραψαν τα σωματεία ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Αλκή και Δόξα. Σε ερώτηση που δέχθηκαν οι εκπρόσωποι τύπου των σωματείων Ανόρθωσης και Απόλλωνα τοποθετήθηκαν για τους λόγους που δεν υπέγραψαν την επιστολή.

Δείτε επίσης: 

Προκύπτει εξέλιξη – Πάει στο Κοινοβούλιο ο ΝΟΜΟΣ της Κάρτας Φιλάθλου

ΚΑΡΤΑ: Αυτούσια η ΕΠΙΣΤΟΛΗ των 6 ομάδων Α’ Κατηγορίας στον Πρόεδρο

Δείτε τι δήλωσαν οι Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλων) και Σάββας Πηλακούτας (Ανόρθωση) στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0:

Φανούριος Κωνσταντίνου: «Τα έξι σωματεία προτείνουν τη βάση δεδομένων να την έχουν τα σωματεία, ενώ ο Απόλλωνας προτείνει την παντελώς κατάργηση της κάρτας. Ο κόσμος μειώνεται και αυτό είναι γεγονός. Χθες είχαμε δει ένα εξαιρετικό κοινό χθες και υπήρχαν συλλήψεις στους ταραχοποιούς που δεν μπήκαν στο γήπεδο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Σάββας Πηλακούτας: «Εκφράσαμε πολλές φορές την άποψη μας. Υπάρχουν κάποια κομμάτια της επιστολής που δεν συμφωνούμε και είναι καλύτερο πιστεύω πριν γραφτεί η επιστολή να υπάρχει συζήτηση, και σε μια άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ. Είμαστε υπέρ σε οτιδήποτε μπορεί να λύσει το πρόβλημα αλλά και εναντίον σε οτιδήποτε θα απομακρύνει τον κόσμο ακόμη περισσότερο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top