ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «ΤΡΕΛΟ» μπόνους της Παρί στον Νεϊμάρ για να χαιρετά τους φιλάθλους της

Το «ΤΡΕΛΟ» μπόνους της Παρί στον Νεϊμάρ για να χαιρετά τους φιλάθλους της

Μετά τα Football Leaks έρχεται το «Envoye Special» που αποκαλύπτει τα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες της Παρί αν χαιρετούν τους φιλάθλους πριν και μετά τα ματς. Πιο ακριβοπληρωμένος της παρέας ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν κώδικα δεοντολογίας που τους αποφέρει αρκετά χρήματα αν τον τηρούν επακριβώς.

Για παράδειγμα οι Καβάνι, Ντάνι Άλβες και Ντι Μαρία λαμβάνουν 70.000 ευρώ καθαρά έξτρα αν χαιρετούν τους οπαδούς και είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κλαμπ.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του «Envoye Special» (ερευνητική εκπομπή στο κανάλι France 2) αν ο Καβάνι αργήσει πάνω από 15 λεπτά στο 5% των προπονήσεων των Παριζιάνων, τότε θα στερηθεί ένα ποσοστό από τα «μπόνους ηθικής» που έχει υπογράψει.

Πολλά χρήματα, τα περισσότερα για την ακρίβεια, λαμβάνει ο Νεϊμάρ αν είναι τυπικός με τους χαιρετισμούς στους οπαδούς πριν και μετά τους αγώνες! Συγκεκριμένα, 375.000 ευρώ έξτρα (το μήνα και καθαρά) λαμβάνει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ προκειμένου να χαιρετά τους φιλάθλους της Παρί! Βέβαια, έχει κι αυτός τις υποχρεώσεις του.

Για παράδειγμα είναι απαραίτητο να απαντά σε όλα τα αιτήματα για συνέντευξη που του γίνονται από το «Αλ Τζαζίρα» που είναι συμφερόντων Κατάρ, όπως και η Παρί άλλωστε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top