ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Απόλλωνας ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! – Έσπασε το αήττητο της ΑΕΛ με τριάρα και… έστειλε μηνύματα!

Ο Απόλλωνας ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! – Έσπασε το αήττητο της ΑΕΛ με τριάρα και… έστειλε μηνύματα!

Ένας εξαιρετικός κατά διαστήματα Απόλλωνας, κέρδισε εύκολα την πρωτοπόρο ΑΕΛ στο Λεμεσιανό ντέρμπι του Τσιρείου με 0-3, της έσπασε το αήττητο και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους τρεις πόντους, ενώ έχει και αγώνα λιγότερο!

Οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκαν υποδειγματικά το προβάδισμα τους, είχαν συνολικά… ΤΕΣΣΕΡΑ δοκάρια στο παιχνίδι, αλλά και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ!

Η ΑΕΛ από την άλλη, έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή μπάλας, πολύ καλή ανάπτυξη, αυτοματισμούς και πολλά τρεξίματα, αλλά και πίεση ψηλά, που δυσκόλεψε πάρα πολύ τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη ειδικά στο πρώτο ημίωρο και επηρεάστηκαν περισσότερο του αναμενομένου από το γκολ του Ζελάγια στο 14΄.

Πάντως, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν για λογαριασμό της ΑΕΛ στο 8΄, με τον Βάλε που… «μεταμορφώνεται» απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους», να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Χουράδο, ενώ στο 6΄ η ομάδα του Κέρκεζ απείλησε με μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα.

Οι «κυανόλευκοι» όμως πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν και τη ψυχολογία με το μέρος τους μετά το 0-1 και στο 23΄ πέτυχαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Βασιλείου,από κοντά πήρε το… «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Ζελάγια στο δοκάρι και σκόραρε!

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 21΄, ο Παπουλής αστόχησε με σουτ από καλή θέση, ενώ στο 30΄ «σημάδεψε» το δοκάρι, σε ένα πρώτο ημίωρο όπου ο Απόλλωνας κυριάρχησε της ΑΕΛ που από ένα σημείο και μετά τα… είχε χαμένα (με την αριστερή της πλευρά να είναι η… «αχίλλειος πτέρνα» της) και έβαλε γέρεις βάσεις για το τρίποντο.

Μετά το 30΄, οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν πιο επιθετικοί, ψάχνοντας το γκολ, απέναντι σε έναν Απόλλωνα που έδωσε χώρο στην αντίπαλο του και προσπαθούσε να κτυπήσει σαν… «κόμπρα» στην κόντρα, όμως το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ, ήταν να χάσει μία πολύ καλή διπλή ευκαιρία στο 37΄, με τους Τόρες και Τεξέιρα.

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: Τεξέιρα (77΄) / Παπουλής (43΄), Μάγκλιτσα (52΄), Ρομπέρζ (78΄ – 3η), Μάρκοβιτς (87΄ – 3η).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσεκ, Τεξέιρα, Λαφράνς, Τεϊσέιρα, Γουίλερ, Ζντραβκόφσκι, Γκαστανιάγα (65΄ Σίλβα), Αβραάμ (46΄ Μπενίτεθ), Χουράδο, Ντα Σίλβα, Τόρες.

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Κυριάκου, Βασιλείου (35΄ Ουεντραόγκο), Σακέτι, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Ζελάγια (63΄ Φαουπάλα), Παπουλής (77΄ Σαρδινέρο), Μάγκλιτσα.

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top