ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια φάση, ένα γκολ και τώρα ΤΡΕΧΕΙ το τριφύλλι!

Μια φάση, ένα γκολ και τώρα ΤΡΕΧΕΙ το τριφύλλι!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Αλληλοεξουδετερώθηκαν Ομόνοια και Δόξα στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μοιράζονται απλά κάποιες… υποψίες για ευκαιρία όμως τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Λουίς Κάρλος σκόραρε.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε στο 13′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμες από αριστερά, ο Κατελάρης πρόλαβε την έξοδο του Γκρεμσλ όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια, μια καλή ενέργεια του Χατζηβασίλη δεν είχε θετική κατάληξη στο 23′, μια μπαλιά του Αντόνια από δεξιά στο 28′ ήταν επικίνδυνη όμως δεν βρέθηκε παίκτης να τελειώσει τη φάση.

Κάπως έτσι κύλησε όλο το ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους και πέραν από κάποιες πλαγιοκοπήσεις και αντεπιθέσεις που έμειναν ατελείωτες δεν έδειχναν να μπορούν να σκοράρουν. 

Τελικά, η Δόξα στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της σκόραρε στο 43ο λεπτό, μετά από γρήγορη επίθεση στον άξονα, ο Ζατλ έδωσε ωραία κάθετη πάσα και ο Λουίς Κάρλος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μεχίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top