Ζητά εξηγήσεις η Ευριπίδου από τον Δήμο Λεμεσού– «Δεν δέχεται συμμετοχή στο καρναβάλι με θέμα Casa de Papel» - VIDEO

Ζητά εξηγήσεις η Ευριπίδου από τον Δήμο Λεμεσού– «Δεν δέχεται συμμετοχή στο καρναβάλι με θέμα Casa de Papel» - VIDEO

Ο Δήμαρχος Λεμεσού φρόντισε να διασαφηνίσει ότι δεν θα δεχτούν καμία συμμετοχή με θέμα Casa de Papel στο καρναβάλι της Λεμεσού.

Η εκπομπή «Όλα Καλά» καταπιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 13/11, με το μήνυμα του δημαρχου Λεμεσού.

Ο δήμαρχος Λεμεσού φρόντισε να διασαφηνίσει με επίσημο μήνυμα ότι δεν θα δεχτεί καμία συμμετοχή στην παρέλαση του καρναβαλιού με θέμα την ταινία που έσπασε ταμεία «Casa de Papel».

Όπως είπε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αυτό είναι ένα ζήτημα που φουντώνει στην Λεμεσό, αφού ο κόσμος λατρεύει την συγκεκριμένη σειρά, η οποία έσπασε τα ταμεία και είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να μεταμφιεστούν με θέμα Casa de Papel.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE